Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-14-1-Kindesign

Otthon az arizonai sivatagban

A Pass Residence egy nyugdíjas házaspár álomotthona, mely a Tate Studio Architects segítségével jött létre. A bejáratnál lévő nagy fal természetesen a belső tereket védi a könyörtelen sivatagi tényezőktől. Ugyanakkor sikerült készíteni egy kinti konyhát, medencét. A családi ház nagyon modern berendezést tudhat a magáénak, s a tetőn lévő napelemek pedig még a medencét is felmelegítik. 

Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-13-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-14-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-01-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-02-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-03-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-04-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-11-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-12-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-10-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-05-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-06-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-07-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-08-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-09-1-Kindesign Pass-Residence-Tate-Studio-Architects-15-1-Kindesign

Forrás: http://www.onekindesign.com/2014/04/15/incredible-contemporary-desert-home-pass-residence/


Hozzászólok:

Még több érdekesség: