bedroom-design-two-kids-4

Hálószobák két fiúnak

A gyerekszobák, hálószobák berendezésekor biztos mindenki gondban van egy kicsit, hogy milyen témát is kellene választani a gyermek számára, hogy sose unja meg. Azonban még nehezebb dolgunk van, ha ketten laknak egy szobában. Most néhány tippet szeretnénk megmutatni, ahol két fiú vidáman elfér egymás mellett.
Ha szeretnénk spórolni egy kis helyet, mindenképpen válasszunk egy emeletes ágyat, de óvakodjunk a tábori hangulattól! De ha személyes teret szeretnénk nekik adni a hálószobájukban, megoldhatjuk egy térelválasztóval és két ággyal is. Aztán nagyon fontos, hogy megbeszéljük a gyerekekkel, hogy mit szeretnének látni minden nap. Vigyázzunk, hogy nem magunknak rendezzük be, hanem két különböző személyiségnek!
Lényeges, hogy a megfelelő mennyiségű polccal és tárolóval lássuk el a szobát, mert tudjuk, a fiúk hálószobája mindig rendetlen. 

bedroom-design-two-kids bedroom-design-two-kids-2 bedroom-design-two-kids-3 bedroom-design-two-kids-4 bedroom-design-two-kids-1Forrás: http://sharehomedesign.com/bedroom-boys/

 


Hozzászólok:

Még több érdekesség:

Hálószobák két fiúnak” bejegyzéshez egy hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.