kandalló címkével jelölt bejegyzések

fireplace-Mvtikka - Copy

Futurisztikus kandalló

Kissé meglepő, ugyanakkor nagyon elegáns kandallót készített a török  Nuvist studió. A hullámzó felület csak egy részét engedi láttatni a tűznek, s ettől különös hangulatot kölcsönöz a nappalinak. Természetesen a láng formája inspirálta őket az egyedi design kialakításakor. A kandalló a MVTIKKA nevet kapta az alkotóitól.  Tovább olvasom

600x600xBedroom-Fireplace-Ideas-11-1-Kindesign_jpg_pagespeed_ic_YGqsX0cpsO

Hangulatos hálószobai kandallók

Nincs annál kellemesebb dolog, mint egy hideg téli estén a kandalló mellett ücsörögve összebújni párunkkal. Kandallók terén is hihetetlen kínálat áll rendelkezésünkre, választhatunk rengeteg stílus és méret közül; a lényeg természetesen az, hogy a kiválasztott darab megfeleljen egyéni ízlésünknek. Vess egy pillantást ezekre a képekre, itt biztosan Te is megtalálod a Neked tetsző modellt!

Tovább olvasom

round-suspended-fireplace-with-glossy-burnt-orange-finish-2-thumb-630x216-17488

Narancs kandalló

JC Bordelet egy francia kandalló tervező, aki kortárs fém kandallókat tervez. A képen látható egy kerek, mennyezeti modell, mely központi helyet követel magának a szobában. A legszembetűnőbb jellemzője a fényes égetett narancs színe, amely a 70-es évek színvilágát idézi újra; a másik a körkörös üveg kialakítás, ezáltal a szoba bármely részéből gyönyörködhetünk a bent lobogó lángokban. A padlószinttől mért távolsága szabadon állítható, így lehetőség nyílik akár 30 centiméterre is leengednünk. Egy méteres átmérőjével nagyobb szobákban is tekintélyt parancsoló lehet a jelenléte.

Tovább olvasom